Borsófehérje

Sziasztok, kedves vásárlók!
Végre sikerült beszereznünk Nektek kimérve a BORSÓFEHÉRJE kockát! Szuper húshelyettesítő, tapasztalatból mondom!
“A borsófehérje tápértékét, emészthetőségét tekintve is kiemelkedik a növényi fehérjék közül. De pontosan hogyan is készül? A folyamat viszonylag egyszerű: a szárított sárgaborsót először finom porrá őrlik, majd víz hozzáadásával eltávolítják belőle a keményítőt és a rostot, így ami marad az a fehérje, a vitaminok és az ásványi anyagok, paszta formájában. Ezt a pasztát szárítják és őrlik tovább, hogy porított, magasan koncentrált borsófehérje jöjjön létre.”
5 legfontosabb előnye:
– bármiféle allergiás reakció kockázata is rendkívül csekély
– könnyen emészthető
– gazdag BCAA aminosavakban
– hozzájárulhat a fogyáshoz
– szívbarát táplálék
Hozzátok a tárolókat!