Csomag visszaküldés elállás esetén

A Felhasználó a termék átvételétől számított 14 napon belül indok nélkül elállás és visszaküldés mellett dönthet. Ezt az itt letölthető nyomtatványon jelezheti a Szolgáltató felé. Amennyiben Szolgáltató és Felhasználó írásban vagy szóban mindent tisztázott az elállás körülményeire vonatkozóan, és megállapodtak arról, hogy az elállás miatt Felhasználó visszaküldi a terméket/termékeket Szolgáltató részére, azt az alábbiak szerint teheti meg:

  • A Felhasználó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával felmerült költségeket. A Felhasználót ezen kívül egyéb költség nem terheli.
  • Elállás esetén Szolgáltató visszafizeti Felhasználó részére a termék árát valamint a kiszállítás díját – ha volt ilyen. Szolgáltató és Felhasználó egyeztet ezen összeg Felhasználó részére történő kifizetésének módjáról.
  • Amennyiben Felhasználó átutalásos kifizetést választ, úgy kérjük, hogy a termékkel együtt küldje meg a bankszámla számot a hozzá tartozó névvel, amelyre a Szolgáltató fizetést tud teljesíteni.
  • Kérjük, hogy a termékről megküldött számlát küldje vissza részünkre, mellyel Felhasználó igazolja, hogy a terméket/termékeket Szolgáltatótól vásárolta.
  • Szolgáltató részére nem elfogadható, ha Felhasználó a terméket/termékeket sima levélként küldi vissza, mivel ebben az esetben a termék/termékek szállítása nem nyomon követhető és a termék/termékek feladása nem bizonyítható.
  • Utánvétes csomagfeladást nem áll módunkban átvenni.
  • A Szolgáltató részre visszaküldött csomagban kérjük, mellékeljen egy telefonszámot is az esetleges egyeztetések miatt.

Letölthető nyomtatvány elállás esetén: itt.

Csomag visszaküldésének menete:

1) Kérjük, hogy a terméket/termékeket az alábbi címre küldje vissza a Szolgáltató részére: 7632 7632 Pécs, Nagy Imre út 25 – Zöld Blokk bolt (cím)

2) Ajánlott opcióként – mely a Felhasználó részére a legkedvezőbb – a Pécsen levő telephelyünkre is visszahozhatja nyitva tartásunk:

7632 Pécs, Lahti u. 3. – Zöld Blokk Kft.

3) Felhasználó ettől eltérő visszaküldési módot is választhat a termék ill. termékek vonatkozásában, de ebben az esetben is a feladásnak bizonyíthatónak kell lennie, és a csomag/levél szállítása is nyomon követhető kell, hogy legyen.