Ecoegg mosótojás

Mostantól boltunkban elérhető mosótojás illatmentes, illetve tavaszias illattal 210 mosásra.
Az Ecoegg mosótojás tudományosan kifejlesztett, szabadalmaztatott tisztítógolyócskákat tartalmaz.
2 féle tisztítógolyócskát különböztetünk meg benne:
A sötét színű egy fajta kristályos ásványi anyag (turmalin), ez segíti a szennyeződés eltávolítását a textilszálak közül.
A fehér, mosószóda alapú tisztítóanyagból álló golyók pedig ionizálják a vízben található oxigénmolekulákat, így azok a textilszálak közé tudnak hatolni, ezzel a módszerrel távolítják el a textilszálak közül a szennyeződést, mindezt a színek kifakítása vagy károsítása nélkül.
Tudományos vizsgálatok szerint, a kétfajta golyó együttes használatával érhető el a legjobb mosási eredmény. Az ionizált oxigénmolekulák megemelik a víz PH értékét, amelynek természetes vízlágyító hatása van, ezért nincs szükség öblítő használatára.
Az EcoEgg Hipoallergén – érzékeny bőrűeknek kifejezetten javasolt, mert nem tartalmaz semmilyen káros összetevőt.
Független laboratóriumok és az Angol Ekcéma Szövetség által bevizsgált.
Használhatod a színes és fehér ruhákhoz is.
Külső burkolata 100%-ban újrahasznosított, rugalmas gumiból készült, amely nem tesz kárt a mosógéped dobjában.
Az Ecoegg mosótojás használata:
Helyezd a mosótojást a mosógép dobjába. Egyéb mosó- és tisztítószerre nincs szükség. Ügyelj arra, hogy a dob ne legyen megtömve, hogy a tojás mozoghasson a mosás során.
Max. 60 fokos mosásig működik hatékonyan, az Ecoegg mosótojással ne főzd együtt a ruhákat!
Az Ecoegg mosótojás lágyítja a kemény vizet, ezért nem szükséges öblítőszert használnod. Ha plusz illatra és extra puhaságra vágysz, öblítőszernek önts egy kis ecetet és 5-10 csepp mosóparfümöt az öblítőtartályba.
Ajánlás: Az Ecoegg első használata előtt érdemes a mosógépet alaposan kitisztítani, egy 90 fokos tisztító mosás (+ ecet) segítségével.