Palotai Csokoládé

Ismerkedjetek meg a Palotai Csokoládé-val!
Egy Somogy megyei pici falu szőlőhegyén indult a vállalkozás – most Zalában laknak -, először csak jövedelemkiegészítésként vágott bele Palotai Dani. Később olyan sokan érdeklődtek, hogy úgy döntöttek feleségével, érdemes komolyabban foglalkozni a csokoládékkal.
Étcsokoládéjuk teljesen saját receptúrájú: teljes értékű termelői mézzel édesítik, amit nem hőkezelnek és semmilyen adalékanyagot nem használnak fel az elkészítéshez. Kizárólag minőségi kakaóbabot, termelői mézet, és ízesítő anyagokat tartalmaznak (dió, mogyoró, gyömbér, narancsolaj, tökmag és chilipaprika). A táblák elkészítése és csomagolása kézzel, odafigyeléssel, gyártósorok nélkül történik. A tejcsokoládékat hagyományosan, cukorral készítik. Kakaótartalmuk kiemelkedően magas, 41%. Alapanyagként kiváló minőségű belga és kolumbiai kakaóanyagokat használnak fel ét, és tejcsokoládéik elkészítéséhez. Az egyediségen kívül fontos szempont még a környezettudatosság is. Ahol lehet, nem használnak műanyag alapú csomagolóanyagot, igyekeznek minél kevesebb hulladékot termelni. Fontos elem ezek mellett a letisztult és egyszerű megjelenés, valamint termékeik tisztasága.
A Zöld Blokkban megtaláljátok a Palotai csokoládékat 6 féle ízvilággal, forró csokoládékat és csokoládékrémeket.
Ízleljétek meg!